|   LET OP! Kortingsacties gelden niet op onze adventskalenders!   |

Adventskalender 2022

Adventskalender 2022

Count down till Christmas

 

Koop nu onze te leuke adventskalender 2022 van Jewelry by Inge!! Dit is het perfecte cadeau om jezelf of een geliefde tijdens de feestdagen mee te verrassen!!

 

De adventskalender is verkrijgbaar in  twee verschillende uitvoeringen en in zowel zilver als goud!

De adventskalenders zijn gevuld met handgemaakte sieraden van Jewelry by Inge. Sommige van deze sieraden vind je terug op de webshop, andere sieraden zijn speciaal gemaakt voor de adventskalender. 

 

Wacht niet te lang en pre-order nu snel de de Adventskalender 2022 van Jewelry by Inge, want er is maar een beperkte oplage en op=op!

 

De adventskalenders 2022 hebben een verzendtijd van 5-7 werkdagen. Houd hier rekening mee met bestellen! Dit omdat elk sieraad als een cadeautje ingepakt wordt!!

Let op! Bestel je andere sieraden naar de Adventskalender dan is de verzendtijd daarvan dus ook 5-7 werkdagen!

 

Heb je nog vragen of heb je specifieke wensen stuur ons dan een gerust een berichtje!

 

Wat zit er in de Adventskalender?

Onze Adventskalenders zijn gevuld met sieraden en enkele accessoires.

Welke sieraden en accessoires dat precies zijn blijft natuurlijk een verrassing. Wel zitten er enkele sieraden in die je ook kunt terug vinden in onze kerstcollectie. Daarnaast zitten er ook enkele sieraden in die op de rest van de webshop te vinden zijn.

De sieraden bestaan uit: armbandjes, kettinkjes, oorbellen & ringen. Dit is een mooie mix van o.a. RVS, kralen en natuursteensieraden.